Mine apper og rettigheter

Om My Apps-funksjonen

Mine apper-funksjonen lar deg optimere lagringsplass og kontrollere potensielle sikkerhetsrisikoer på enheten.

I Tillatelser i Mine apper-vinduet kan du administrere tillatelser du har gitt til apper som er installert på enheten din.

I Apper-delen i Mine apper-vinduet kan du se listen over apper som er installert på enheten din (unntatt systemapper og Kaspersky-appen), se hvilke apper du ikke bruker, avinstallere dem og frigjøre lagringsplass på enheten .

I dette avsnittet

Analyserer installerte apper

Vise tillatelser